Vapefest.fi -foorumi Vapers.fi hallintaan

Vapefest foorumi on siirtynyt Vapers.fi organisaation hallintaan.

Ainoat näkyvät muutokset tapahtuman johdosta on foorumin nimen muutos Vapers.fi -keskusteluksi ja osoitteen muuttuminen http://www.vapefest.fi => http://keskustelu.vapers.fi . Vanha vapefest.fi tulee ohjautumaan vielä pitkään nykyiseen osoitteeseen.

Nimenvaihdoksen myötä Vapefest Finland jää Vapers.fi:n kaksi kertaa vuodessa järjestettävän tapahtuman nimeksi, eli alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa.

Toivottavasti tämä selkiyttää ja tehostaa asioita kun Suomen suurimman tapahtuman ja mukavimman foorumin taustalla on selkeä organisaatio.

vapers_big
Vapers.fi  koostuu yhteensä kuuden höyryttelijän ylläpidosta, mukavasta ja avoimesta foorumista, jonne on kirjoiteltu n. 15 000 viestin verran, sekä sadoista aktiivisista kävijöistä.  Ylläpito pyrkii vapaaehtoisesti ja aktiivisesti edistämään suomalaista höyryttely-yhteisöä.

Pyrimme tiedottamaan mahdollisimman paljon sekä Suomen, että maailman tapahtumista höyryttelyn saralla. Meitä kiinnostavat niin uudet tuotteet, ennakkomyynnit ja listat, haastattelut, uutiset sekä poliittiset ongelmat koskien höyryttelyä.

Toimittajat:

Teemu Sihvonen – defuncta
Viljami Vänttilä – vanttila
Jari Ollikka – Rotax
Teemu Laitinen – esmoke
Jori Taina – Yakousei
Lassi Sidoro – LSVap

Vapefest Finland

Vapefest Finland on suomen suurin, kaksi kertaa vuodessa järjestettävä kävijöille ilmainen höyryttelytapahtuma, jonne kerääntyy satoja harrastajia ympäri suomea. Suurimmat höyrykaupat ovat edustettuina paikanpäällä ja tapahtuma on oiva mahdollisuus tavata ihmisiä nimimerkin tai verkkokaupan takaa. Vapefestit huipentuvat aina toinen toistaan hienompien tuotepalkintojen arvontaan. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2012.

Vuoden 2013 toukokuussa järjestettyyn vapefestiin osallistui arviolta 400 henkeä ja yhteensä 5 höyrykauppaa, joiden yhteinen tuotevalikoima oli valtava.

Yhteistyö

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Haluaisitko näkyvyyttä sivuillamme ja tukea työtä, jota teemme höyryttelyn parissa? Ota lähettämällä viestiä yhteydenottolomakkeella. Arvostamme yhteydenottoanne!

©2015 Vapers Finland ry - Yhdistys höyryttelijän asialla

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?